web statsweb stats Mengelers Stapelgekte
 • Actie - Mengelers Stapelgekte

Mengelers Stapelgekte!

Het einde van 2020 is in zicht en iedereen is al bezig met de voorbereidingen voor 2021. Maar wij hebben nog wat leuks voor u in petto dit jaar: De Mengelers Stapelgekte! Wij hebben bij Toyota, Lexus en Suzuki een aantal leuke acties voor u bedacht die vanaf 31 oktober t/m 30 november geldig zijn (of zolang de voorraad strekt). U krijgt bij elke Lexus een gratis iPad cadeau, een speciale Black Friday Edition CT, tot wel € 4.300,- voordeel op een nieuwe Toyota, tot € 1.500 Mengelers Suzuki voordeel op een nieuwe Suzuki Swift Select en Comfort en nog veel meer!


Bekijk hieronder de acties per merk

Was u zich al aan het oriënteren voor een gloednieuwe Toyota, Suzuki of Lexus? Dan komt dit vast goed uit. Ons team bespreekt graag de mogelijkheden met u. Klik dan hieronder op de auto om de acties van het merk te ontdekken.
 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Groep Twitter
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.