Lexus Sittard Wintercheck

Lexus Sittard Wintercheck

De veiligheid voor u en uw gezin staan voorop. Het laatste wat u wilt is voor onverwachte verrassingen komen te staan tijdens deze koude dagen. Ga dus voorbereid de winter in en laat een wintercheck bij Lexus Sittard uitvoeren. Dan weet u zeker dat uw geliefde auto klaar is voor de winter.

Tijdens onze wintercheck controleren wij uw auto voor slechts € 49,95 op vele cruciale punten en vullen we olie en vloeistoffen bij. Hierdoor kunt u met een gerust hart de weg op tijdens de winterse dagen.

Plan hieronder eenvoudig online uw Lexus Sittard Wintercheck in.


Uw Lexus volledig winterklaar

Tijdens onze Lexus Sittard Wintercheck controleren wij uw Lexus op een aantal cruciale punten en vullen we de olie en vloeistoffen bij waar nodig. De cruciale punten zijn onder andere:

 • Ruitenwissers
 • Verlichting
 • Accu
 • Banden

Voor slechts € 49,95 bereiden wij uw geliefde Lexus voor op de winter. Hierdoor kunt u elk winters avontuur met een gerust hart trotseren.A

Als u de wintercheck combineert met een Hybrid Health Check betaald u slechts € 79,95.


Lexus Sittard Wintercheck controle

Lexus Sittard Hybrid Health Check

Lexus Sittard Hybrid Health Check

Met onze Hybrid Health Check controleren wij of de Hybride technologie in uw Lexus nog optimaal functioneert. Hierna zult u een overdraagbaar certificaat ontvangen waarmee u weer een jaar lang (tot 15.000 kilometer) recht heeft op  kosteloos herstel van het hybride batterijpakket bij een defect. Meld het uitzonderlijke geval zich van een hybride batterijpakket die geheel vervangen moet worden, dan zullen wij dit uiteraard kosteloos voor u vervangen.

Boek nu uw Hybrid Health Check in plaats van € 79,95 voor slechts € 30,- extra in combinatie met onze Lexus Sittard Wintercheck!

> Plan hier uw Hybrid Health Check

Lexus winterbanden en accessoires

De koude dagen zijn weer in Nederland. Tijd om uw geliefde Lexus winters aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan de winterbanden. Dankzij een combinatie van een speciaal profiel en compound die ook soepel blijft bij temperaturen lager dan 7ºC, zorgen winterbanden onder slechte rijomstandigheden voor een aanzienlijk kortere remweg en daarmee voor meer veiligheid.

Naast winterbanden biedt Lexus u verschillende accessoires aan om uw auto volledig winterklaar te maken. Zo is het onder andere mogelijk om uw Lexus te voorzien van laadvloerbescherming, een nieuwe mattenset, dakkoffer of een bagagenet, waardoor uw bagage altijd op zijn plek blijft.

Neem contact op met ons centraal magazijn via centraalmagazijn@mengelers.nl om naar de prijzen en voorraad te vragen.


Lexus Sittard Winterbanden en accessoires
Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) GESLOTEN

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag (SITTARD)  9:00-12:00
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.