web statsweb stats Lexus Pop-Up Store Venlo
 • Lexus Pop-Up Store Venlo - Banner

Lexus Sittard opent eerste tijdelijke Pop-Up Store in Venlo

Lexus Sittard is al jaren het vertrouwde Lexus adres voor Limburg en ver daarbuiten. Dit jaar vieren wij zelfs ons 15-jarig bestaan, reden genoeg om iets bijzonders te doen. Dat doen we dan ook. Op 28 november hebben wij in hetzelfde pand als Mengelers Automotive Venlo een tijdelijke Lexus Pop-Up Store geopend.

'Met de opening van een Pop-Up Store in Venlo, willen wij nog meer aandacht geven aan het rayon Noord-Limburg. Vanaf 28 november is er in dit gebied dus een Lexus contactpunt dicht in de buurt.' zegt Bert Schurgers, directeur van Lexus Sittard.Het huiselijke gevoel van Lexus in Venlo

De Lexus Pop-Up Store is een kleinere vestiging dan de vestiging in Sittard. Echter is de luxe uitstraling en de huiselijke sfeer die u in Sittard ervaart, meer dan aanwezig in Venlo. In alle aspecten in de Pop-Up Store zult u kennismaken met het Lexus gevoel 'Experience Amazing' en 'Omotenashi (pure gastvrijheid)'. Bezoek onze tijdelijke Lexus Pop-Up Store en ontdek onze Lexus wereld in Venlo. 


Lexus Pop-Up Store - Jong gebruikte Lexus OccasionsLexus Pop-Up Store - UX 300 Electric

Jong gebruikte Lexus en de UX 300 Electric

In Venlo kunt u kennismaken met een selectie van luxe en jong gebruikte Lexus occasions. Hiervan draagt een groot gedeelte het label 'Lexus Premium Select'. Dit label wordt enkel toegekend aan jong gebruikte Lexus occasions die aan een aantal criteria's voldoen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. De Lexus auto's met dit label hebben allen 24 maanden garantie.

Ook krijgt u de mogelijkheid om kennis te maken met de eerste elektrische telg van Lexus, de Lexus UX 300e. De eerste 100% elektrisch aangedreven Lexus SUV. Hier kunt u hem niet alleen vanbinnen en vanbuiten bekijken, maar u krijgt ook de kans om het elektrovermogen en de stilte van een elektrische Lexus op de weg te ervaren. Wij hebben 8 extra voorraad ingekocht zodat u dit jaar nog kunt profiteren van 8% bijtelling!Lexus Pop-Up Store contactgegevens

Contactgegevens Pop-Up Store

ALGEMEEN

Telefoon algemeen: 077 - 382 0685
Adres: Rudolf Dieselweg 28, 5928 RA Venlo

ROB AARTS (Verkoopadviseur Lexus Pop-Up Store)

Telefoon: 06-17401083
E-mail: r.aarts@mengelers.nl

LEO MENGELERS (Verkoopadviseur Lexus Pop-Up Store)

Telefoon: 06-53501554
E-mail: l.mengelers@mengelers.nl

BERT SCHURGERS (directeur Lexus Sittard)

Telefoon: 06-22231440
E-mail: b.schurgers@mengelers.nl

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m vrij: 08.30 - 18.00
Za: 09.00 - 17.00

 

  • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.