Green Motion / Mengelers Autoverhuur

Onze merken Toyota, Suzuki en Lexus staan bekend om hun betrouwbaarheid, kwaliteit en groen karakter. Via Green Motion bieden we zowel zakelijke klanten als toeristen en natuurlijk ieder ander met een mobiliteitsvraag de mogelijkheid om van onze voertuigen te genieten. Hiermee helpt iedere klant automatisch mee aan het verminderen van de impact van CO2-uitstoot.

Ook profiteert u direct van minder brandstofgebruik, toonaangevende prijzen en een onbeperkt aantal kilometers door het huren van een auto bij Green Motion.

We bieden autoverhuur aan in de gehele regio Zuid-Limburg, van Sittard tot Landgraaf en Maastricht en denken graag mee in uw behoeften. Rijd groen, rijd Green Motion.

Om direct een huurauto te reserveren voor de beste prijs KLIK HIEROnze milieuvriendelijke vloot

We bieden huurauto's aan met de modernste technologie, met voornamelijk hybride-motoren. De Green Motion verhuurvloot kenmerkt zich dan ook als die met de laagste CO2 emissiewaarden in de autoverhuurmarkt. Het lagere brandstofverbruik levert u als klant uiteraard ook direct voordeel op.

In de autoverhuur werken wij nauw samen met Toyota Nederland en zijn wij in de bevoorrechte positie om deze milieuvriendelijke auto's te verhuren. We selecteren onze voertuigen zorgvuldig en kunnen u huurauto's aanbieden van de kleine stadsauto's tot luxe auto's en huurauto's voor grote gezinnen voor het perfecte dagje uit.

Hierbij maken wij onderscheid tussen de 'Lage CO2 emissie huurauto' en de 'Hybride huurauto'.

 

Lage CO2 emissie huurauto's

De fabrikanten van onze huurauto's spannen zich in om de efficiëntie van hun voertuigen te verbeteren en behalen hiermee indrukwekkende cijfers. Van deze auto's is er een groot aantal in onze Green Motion huurauto vloot, waaronder de Toyota Yaris, Toyota Auris en Toyota AYGO.

Hybride huurauto's

Hybride auto's zijn uitgerust met zowel een benzine verbrandingsmotor als een elektromotor. De twee motoren wisselen elkaar tijdens het rijden automatisch af. Deze huurauto's zijn daarom ook altijd uitgerust met een automatische transmissie. Voor u extra rustgevend en gemakkelijk rijden in alle situaties, met uw focus op het rijden.

We bieden hybride auto's aan als de Toyota YarisToyota Auris, Toyota Prius en de Toyota Prius+ (7 persoons).

 

 


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.