Header Mengelers Corona Maatregelen

Informatie rondom het Coronavirus bij de Mengelers Groep

We hebben er lang op gewacht, maar vanaf 28 april 2021 kunt u onze showrooms weer zonder afspraak bezoeken. Een spontaan bezoek bij ons is dus weer mogelijk!

Wij snappen dat u het fijn vindt om vooraf nog een afspraak te blijven maken. Daarom kunt u de afspraak nog steeds inplannen in onze Toyota, Lexus of Suzuki showroom.

Wist u dat het ook mogelijk is om een proefrit aan huis in te plannen? Net zo makkelijk als het bestellen van een pizza. Én gratis thuisbezorgd.

Plan hieronder uw afspraak.

Onderaan de pagina vind u antwoorden op veelgestelde vragen.

Showroom Mengelers Toyota weer open - Plan hier uw afspraak

Showroom Mengelers Lexus Sittard weer open - Plan hier uw afspraak

Showroom Mengelers Suzuki weer open - Plan hier uw afspraak

Onze Mengelers Corona-maatregelen

> We zullen de wachtafspraken zoveel mogelijk beperken.

> We volgen de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding te voorkomen zoals het dragen van een mondkapje.


Onze Mengelers CoronamaatregelenHoe kunt u de Mengelers Groep helpen de verspreiding van het Corona-virus te beperken?

Hoe kunt u de Mengelers Groep helpen de verspreiding van het Corona-virus te beperken?

> Mocht u last krijgen van gezondheidsklachten, dan verzoeken wij u om uw afspraak te verplaatsen. Neem dan contact op met onze werkplaatsreceptie zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden;

> Wij verzoeken te allen tijde de 1,5 meter ruimte tussen de bezoekers te waarborgen;

> Mocht u een wachtafspraak hebben, dan verzoeken wij u om u zoveel mogelijk te spreiden over de locatie. Onze receptionisten zullen u hier graag bij helpen;

> Wij verzoeken u ten zeerste om de werkplaats NIET te betreden. Dit is namelijk niet toegestaan;

> De geplande afspraken zullen volgens plan doorgaan. Echter verzoeken wij u deze te verplaatsen zodra u gezondheidsklachten krijgt;

> We verzoeken u vriendelijk om met PIN te betalen in plaats van contant.


Veelgestelde vragen

Uw geplande werkplaatsafspraak gaat, zonder tegenbericht, volgens planning door.

Ja hoor! Onze werkplaatsen en ons magazijn is volgens reguliere openingstijden geopend zodat wij u ook in deze tijd met uw mobiliteitsproblemen kunnen helpen. U kunt HIER een afspraak inplannen.

I.v.m. de RIVM richtlijnen vragen wij u om in zoveel mogelijk gevallen de sleutel af te geven aan de werkplaatsreceptie en vervolgens terug te komen wanneer de auto gereed is. Wij zullen u een bericht sturen zodra u uw auto kunt ophalen.

I.v.m. de nieuwe maatregelen is het mogelijk om weer proefritten en aflevering bij ons in de showroom te doen. Uiteraard blijft onze Mengelers Aan Huis service actief waardoor het ook mogelijk is om een proefrit/aflevering aan huis in te plannen. Wij zullen samen met u afstemmen wat het beste past in uw situatie.

Een proefrit op onze vestigingen zoals u gewend bent, is ook weer mogelijk. Daarnaast is onze Mengelers Aan huis service ook nog actief zodat er een proefrit aan huis ingepland kan worden. Neem contact op met onze verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Na lang wachten is het vanaf 3 maart eindelijk weer mogelijk om onze showrooms te bezoeken! I.v.m. de nieuwe maatregelen is onze showroom enkel op afspraak geopend. Hierdoor heeft u de showroom helemaal voor uzelf en kunt u in alle rust al onze modellen bekijken. Plan dus vooraf samen met ons team een showroombezoek in.


Dan vragen we u een mail te sturen naar klantencontact@mengelers.nl. Wegens de vele vragen die wij op dit moment ontvangen, kan het voorkomen kan onze reactietijd langer is dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip!
 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.