web statsweb stats Coronavirus maatregelen
Header Mengelers Corona Maatregelen

Informatie rondom het Coronavirus bij de Mengelers Groep

Het onderwerp van 2020: het Coronavirus. Alle niet essentiële bedrijven zullen sluiten. Wij snappen dat dit vragen bij u oproept. Dé vraag is natuurlijk 'Blijft Mengelers open of niet?'.

> Werkplaats en magazijn blijven volgens reguliere openingstijden geopend.

> Onze huidige verkoopacties lopen door via onze digitale showroom op www.mengelers.nl

Onderaan de pagina vind u antwoorden op veelgestelde vragen.

Onze Mengelers Corona-maatregelen

> Er zal een noodnummer zijn dat 24/7 bereikbaar is voor de mensen in de vitale beroepen zodat hun mobiliteit gewaarborgd blijft. Dit noodnummer is bereikbaar op 06-53501501.

> We zullen de wachtafspraken zoveel mogelijk beperken.

> We volgen de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding te voorkomen zoals het dragen van een mondkapje.


Onze Mengelers CoronamaatregelenHoe kunt u de Mengelers Groep helpen de verspreiding van het Corona-virus te beperken?

Hoe kunt u de Mengelers Groep helpen de verspreiding van het Corona-virus te beperken?

> Mocht u last krijgen van gezondheidsklachten, dan verzoeken wij u om uw afspraak te verplaatsen. Neem dan contact op met onze werkplaatsreceptie zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden;

> Mocht u een wachtafspraak hebben, dan verzoeken wij u om u zoveel mogelijk te spreiden over de locatie. Onze receptionisten zullen u hier graag bij helpen;

> Wij verzoeken u ten zeerste om de werkplaats NIET te betreden. Dit is namelijk niet toegestaan;

> De geplande afspraken zullen volgens plan doorgaan. Echter verzoeken wij u deze te verplaatsen zodra u gezondheidsklachten krijgt;

> We verzoeken u vriendelijk om met PIN te betalen in plaats van contant.


Veelgestelde vragen

Uw geplande werkplaatsafspraak gaat, zonder tegenbericht, volgens planning door.

Ja hoor! Onze werkplaatsen en ons magazijn is volgens reguliere openingstijden geopend zodat wij u ook in deze tijd met uw mobiliteitsproblemen kunnen helpen. U kunt HIER een afspraak inplannen.

I.v.m. de RIVM richtlijnen vragen wij u om in zoveel mogelijk gevallen de sleutel af te geven aan de werkplaatsreceptie en vervolgens terug te komen wanneer de auto gereed is. Wij zullen u een bericht sturen zodra u uw auto kunt ophalen.

Als uw proefrit/aflevering/andere verkoopafspraak gepland staat tussen 15 december en 19 januari, dan zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Een proefrit op onze vestiging is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om een proefrit aan huis te plannen. Neem contact op met onze verkoopadviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Onze showrooms zijn helaas tijdelijk gesloten. We willen echter graag dat u nog steeds de mogelijkheid heeft om de auto te bekijken. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om met onze verkoopafdeling te videobellen zodat u de auto alsnog vanbinnen en vanbuiten kunt bekijken en tegelijkertijd uw vragen kunt stellen.

Ja hoor. Wij komen graag bij u langs om uw auto aan huis te taxeren. Neem contact op met onze verkoopafdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Wij willen u hier graag online mee helpen! Dit kan via telefoon, chat of e-mail. Neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden.


Dan vragen we u een mail te sturen naar klantencontact@mengelers.nl. Wegens de vele vragen die wij op dit moment ontvangen, kan het voorkomen kan onze reactietijd langer is dan u van ons gewend bent. We hopen op uw begrip!
 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.