De Toyota Camry verdween in 2004 van de radar in West- Europa, maar is wereldwijd al jarenlang de bestverkochte grote sedan. Na een afwezigheid van 15 jaar is de Camry nu weer terug om de Avensis te vervangen. Niet met de zware motoren zoals bijvoorbeeld in de VS, maar met de beproefde én zuinige hybride aandrijflijn zoals we die kennen uit de nieuwe Lexus ES300h en de Toyota RAV4 Hybrid.

De 2,5-liter viercilinder die onder de motorkap ligt is daarentegen allesbehalve ‘klein’ te noemen. Het is de technici van Toyota echter gelukt om zoveel mogelijk kilometers uit elk druppeltje benzine te persen en een heel zuinig blok te ontwikkelen in combinatie met de elektromotor. Toyota geeft een gemiddeld verbruik op van slechts 4,2l/100 km. Een cijfer dat in de praktijk voor een ieder haalbaar moet zijn. De krachtige maar efficiënte zelfopladende hybride aandrijflijn, met standaard automaat, biedt een gecombineerd vermogen van 160 kW/218 pk.Voor de Europese terugkeer is alles aan de Camry aangepakt. Zowel het interieur als exterieur is veel vlotter van design dan dat van enkele van zijn voorgangers. En ook aan de ruimte voor de, vaak langere, Europeanen is gedacht.

Instappen in de Camry kan vanaf € 39.995 euro en voor dat bedrag krijg je, naast alle eerdere genoemde pluspunten, een behoorlijk complete auto. Vele actieve veiligheidssystemen, 17-inch lichtmetalen velgen, een 7-inch multimediasysteem, climate control, achteruitrijcamera, adaptieve cruise control, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en led-koplampen zijn standaard aanwezig.

Kom naar onze showroom om een proefrit in te plannen en ervaar zelf het nieuwe Hybride rij-gevoel van de Camry!


 V.a €39.995,-

Netto bijtelling vanaf € 294,- p/mnd, Operational lease vanaf € 519,- p/mnd

Bijtelling 22%

 Acties op dit model


 Highlights 


 

Camry

Prijslijst
 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.