Toyota stond jarenlang bovenaan de ranglijst door hun bedrijfswagenaanbod. Wij willen samen met u de Toyota bedrijfswagens weer op de kaart zetten. In 2017 werd het Mengelers Bedrijfswagen Centrum in Landgraaf geopend; toen nog in het bestaande Mengelers pand aan de Baanstraat.

In april 2019 is het bedrijfswagencentrum verhuisd naar het pand naast de Toyota vestiging. Dat wordt hét adres voor een passend aanbod tot en met begeleiding ver na uw aankoop. Ook voor een goede gebruikte bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij staan klaar voor bedrijven én particulieren uit heel Limburg, maar bedienen klanten ook ver daar buiten. Door de spreiding van onze drie Toyota vestigingen, naast Landgraaf ook in Maastricht en Sittard, is er altijd een dealer bij u in buurt voor vragen en onderhoud.

Het grootste deel van ons aanbod bestaat uit de Toyota PROACE, voor iedere ondernemer die alleen de beste bus wil. Heeft u laadvolume nodig of juist een bedrijfswagen met dubbele cabine? Toyota biedt een veelzijdig gamma met diverse modelvarianten in vele configuraties zodat uw bedrijf verzekerd is van maatwerk. Van een compleet op uw bedrijfstak ontworpen inrichting, tot het juist onderhoud & service, financieringen & leasen, maar ook verzekeren met de Toyota Bedrijfswagenpolis.

De PROACE is speciaal ontworpen voor de volgende vakgebieden: Installateur, Aannemer & bouw, Schilder & glaszetter, Koerier & koeltransport, Taxi & personenvervoer.

U kunt, na het maken van een afspraak, zelfs in de avonduren onze mooie bedrijfswagens komen bekijken!

Kijk hiernaast naar een video van de officiële opening op 28 maart.

 

 

We Are Back!img01

Land Cruiser

Legendarisch en avontuurlijk

https://www.toyota-mengelers.nl/modellen/land-cruiser/
img01

Hilux

Onverwoestbaar sinds 1968

https://www.toyota-mengelers.nl/modellen/hilux/
img01

PROACE Verso

Gebouwd voor de betere oplossingen

https://www.toyota-mengelers.nl/modellen/proace-verso/


img01

Onderhoud

Plan hier uw werkplaatsafspraak

https://www.mengelers.nl/bedrijfswagen/werkplaats/

img01

Acties

Bekijk onze acties

387

img01

Occasions

Bekijk ons ruime aanbod

https://www.mengelers.nl/bedrijfswagen/occasions/

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Werkplaats Maastricht op Zaterdag Gesloten )
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.