Werkplaatsafspraak Bedrijfswagens


Onze medewerkers van de Centrale Werkplaats Planning staan dagelijks voor u klaar om direct en persoonlijk antwoord te kunnen geven op aftersales vragen. Het maken van een afspraak in een van onze werkplaatsen, u adviseren over het juiste onderhoud voor uw auto, het inplannen van een reparatie of u herinneren aan een naderende APK-keuring zijn slechts enkele verantwoordelijkheden. Niet alleen voor Toyota bedrijfswagens, maar voor alle merken en types.

Centraal zorgen zij, in een rustige omgeving, ervoor dat u de aandacht krijgt die nodig is. Zo bent u sneller geholpen en kunnen wij u beter adviseren. 

U kunt via de online werkplaatsplanners hieronder al zelf aan de slag en de voor u geschikte datum reserveren. Ook krijgt hierbij direct een prijsopgave voor de door u gewenste werkzaamheden.

Onderhoudsprijzen

Wij hanteren vaste adviesprijzen voor onderhoud en deze zijn vooraf altijd zichtbaar voor u. Wel zo duidelijk! Transparant, voordelig en meedenken in oplossingen zijn hierbij onze kernwoorden. Bij al onze merken ziet u bij het online inplannen direct wat u kwijt bent.   Alle kosten staan vindt u verder ook hier per model en type. De getoonde adviesprijzen in de leaflet kunnen afwijken van die in de werkplaatsplanner. Dit komt omdat de prijzen van vloeistoffen, onderdelen en arbeid kunnen wijzigen.

 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
 •       ( Vanaf 1 mei is enkel de werkplaats in Sittard op zaterdag geopend )
Mengelers Groep Facebook
Mengelers Groep Instagram
Mengelers Groep LinkedIn
Mengelers Groep Youtube
Mengelers Toyota
Lexus Sittard
Mengelers Suzuki
Mengelers Business Center Limburg
Mengelers Occasions Centrum Limburg
Mengelers Groep Partner - Expat Centre
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.