Het jaar 2019 belooft een spannend en enerverend jaar te worden waarin wij samen met u een avontuurlijke reis gaan maken met vele feestelijke onthullingen van onze nieuwe modellen: de iconische Corolla, de verfijnde Camry, de legendarische Supra en natuurlijk de avontuurlijke RAV4. 

 

De 5e generatie Toyota RAV4 staat sinds de 19e bij ons in de showroom en Autoweek heeft hem als één van de eerste getest. Bekijk hieronder hoe zij onze compleet vernieuwde alleskunner hebben ervaren. 

 

 


Ook u kunt net als Roy de vernieuwde RAV4 testen.  Plan hieronder een proefrit met de RAV4 en ervaar het hybride gevoel, stel alvast uw ideale RAV4 samen of bekijk meer foto's van de RAV4 met onderstaande buttons.


 


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                8:30-18:00
    Zaterdag   9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00 (vestiging Maastricht gesloten)
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.