Het jaar 2019 belooft een spannend en enerverend jaar te worden waarin wij samen met u een avontuurlijke reis gaan maken met vele feestelijke onthullingen van onze nieuwe modellen: de iconische Corolla, de verfijnde Camry, de legendarische Supra en natuurlijk de avontuurlijke RAV4. 

 

Op zaterdag 19 januari openen wij het jaar met de exclusieve introductie van onze vernieuwde avontuurlijke alleskunner, de nieuwe Toyota RAV4.

 

Wij willen deze mooie avontuurlijke reis graag samen met u beginnen. Daarom nodigen wij u uit op zaterdag 19 januari tussen 12.00 en 17.00 uur in onze showrooms. Onder het genot van een hapje en drankje in een gezellige ambiance kunt u de 5e generatie van de Toyota RAV4 van binnen en van buiten te ontdekken. Meld u hieronder aan voor de exclusieve previewmiddag en maak als een van de eerste kennis met de compleet vernieuwde RAV4. 

 

 


Meld u hier aan voor onze exclusieve previewmiddag

 1. Vestiging*
 2. Naam*
 3. Postcode
 4. Huisnummer
 5. Telefoonnummer*
 6. E-mailadres*
 7.  
 8.  
 9. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om u aan te melden voor het event en om u op de hoogte te houden van dit nieuwe model.
 10.  

 

Kiest u voor het avontuurlijke pad of juist voor de stedelijke straten? De compleet vernieuwde RAV4 is beide. Onze nieuwe alleskunner is stoer als representatief tegelijk. Met de nieuwe Toyota RAV4 komt u overal. In maximale veiligheid en maximaal comfort komt u relaxt op uw bestemming aan. 

 

Alvast uw eigen RAV4 samenstellen, een brochure aanvragen of nieuwsgierig naar meer foto's? Klik dan op de onderstaande buttons.

  


 • Verkoop
  Maandag-vrijdag                8:30-18:00
  Zaterdag   9:00-17:00
 • Werkplaats
  Maandag-vrijdag                8:15-16:45
  Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.