De Toyota Land Cruiser is de zwaarste terreinauto van het merk en een waar icoon. De ontwerpgeschiedenis gaat al terug naar 1941 en het model wordt sinds 1954 geproduceerd. Sindsdien hebben al meer dan tien generaties Land Cruisers elkaar opgevolgd. Tegenwoordig wordt de Toyota Land Cruiser als echte terreinwagen maar ook als luxe SUV verkocht. In 3 of 5-deurs versie, van 7-persoons luxe vervoer tot een gesloten laadruimte op grijs kenteken. Een mix van prachtig design en indrukwekkende functionaliteit is tegenwoordig de standaard.

Gaan waar u wilt

Dankzij permanente 4WD en de functie Multi-Terrain Select overwint u in de Land Cruiser elk obstakel.Het elektronisch geregelde KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System) en de luchtvering op de achteras staan garant voor ongeëvenaarde controle, comfort en stabiliteit. Met de variabele stuurbekrachtiging kunt u in de Land Cruiser zeer eenvoudig manoeuvreren. Deze geavanceerde technologie staat garant voor een meer solide en nauwkeuriger stuurgedrag. Met de Land Cruiser vindt u altijd uw weg in de stad en rijdt u even gemakkelijk op de snelweg of een onverhard bergweggetje. Met de krachtige 4,0 liter Dual VVT-i benzinemotor en de 2,8 liter turbodiesel bent u verzekerd van voortreffelijke prestaties. Een uitgekiende combinatie van kracht en koppel staat garant voor opwindende rijeigenschappen, zonder nadelige gevolgen voor het brandstofverbruik. 

Naast de te verwachten gebruikelijke luxe aan boord, beschikt de Land Cruiser over allerlei off-road technologie zoals Multi-Terrain Select (MTS). Met vijf verschillende instellingen voor het terrein – Rock, Rock & Dirt, Loose Rock, Mogul en Mud & Sand – biedt u elke uitdaging het hoofd. Met elke instelling worden het gaspedaal, remsysteem en tractie controle afgestemd op de omstandigheden, zodat u op elk moment maximale grip en controle heeft. De Multi-Terrain Monitor (MTM) combineert 4 camera's in de grille,buitenspiegels en achterzijde. Met de Multi-Terrain Monitor houdt u overzicht op uw omgeving, zodat u niet van het pad afraakt en potentieel gevaar tijdig kunt voorkomen. Op het scherm kunt u beelden bekijken van vier verschillende camera’s. Een eenvoudige druk op de knop op het stuurwiel volstaat om uw situatie in beeld te brengen. Op een ongelijke ondergrond is het vaak moeilijk de juiste stuurrichting te bepalen. Het Multi-Information Display van de nieuwe Land Cruiser toont u de juiste stuurhoek en toont op het scherm richtlijnen zodat u ook moeilijke situaties met vertrouwen tot een goed einde brengt.Nog altijd de beste

De Land Cruiser brengt u met het grootste gemak van het centrum van de stad naar ruigere terreinen. Met de stijl en de betrouwbaarheid die u van een Toyota verwacht. Meer dan 60 jaar ervaring heeft de Land Cruiser gemaakt tot wat hij is – een auto die is voorbereid op elke uitdaging, met atletische wendbaarheid, rotsvaste stabiliteit en ultiem rijcomfort op de openbare weg. Behalve elegant is hij ook zeer wendbaar en robuust. Met LED koplampunits met dagrijverlichting, een krachtige grille en mistlampen vóór, komt hij in de stad even goed tot zijn recht als in het terrein. Een nieuw design met onder meer LED achterlichtunits maken dit tot de fraaiste Land Cruiser tot nu toe. V.a €73.180,-

 V.a €39.950,- (Land Cruiser Van)

Bijtelling 22%


 Highlights 


Iconisch Design

De Land Cruiser is vloeiend vormgegeven en tegelijkertijd wendbaar en robuust. 

Rijd waar u wilt

Wat de Land Cruiser zo'n optimale terreinauto maakt, is de overvloed aan innovatieve technologie die synoniem geworden is met Toyota.

Onverslaanbare Bescherming

De veiligheidsvoorzieningen in de Land Cruiser kennen hun gelijke niet, zodat u optimaal kunt genieten van de kilometers die voor u liggen.

Niet te stoppen

De wereldwijde reputatie van de Land Cruiser is gebaseerd op meer dan 60 jaar onbetwiste kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

Land Cruiser Brochure

Land Cruiser Prijslijst en specificaties

Land Cruiser Van Prijslijst en specificaties


  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                  8:30-18:00
    Zaterdag     9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag              8:15-16:45
    Zaterdag9:00-12:00