Het is ons streven om u, zowel in onze bedrijven als online op onze website, zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Hieronder vindt u alle opties die wij online bieden om met ons in contact te komen. Ook kunt u hier een contactformulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Klik op de gewenste vestiging op onderstaande kaart om direct te bellen.


U kunt gebruik maken van ons online contactformulier voor al uw vragen. Formuleer zo volledig mogelijk uw vraag, opmerking, compliment of klacht en kies de vestiging waar deze betrekking op heeft of waarmee u contact zoekt. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.


Afspraken maken in onze werkplaats gaat het meest makkelijk en snel met de online werkplaatsmodule. Als u kiest wanneer het u het beste uitkomt, wat u wilt dat wij doen aan uw auto en uw gegevens invult, doen wij de rest.


Wilt u contact met één van onze medewerkers of een vestiging in zijn geheel? Kijk dan op onze 'wie zijn wij'-pagina voor alle directe contactgegevens.


Om direct een proefrit in te plannen kunt u het Proefritformulier invullen. Vul uw gegevens zo volledig mogelijk in en meld speciale wensen of als u in meerdere modellen interesse heeft. Wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.


Als u interesse heeft in een andere auto of gewoonweg uw auto wilt verkopen, wilt u vooraf weten waar u aan toe bent. Wat is uw eigen auto waard? Doorloop de stappen in ons 'inruilvoortel' formulier en wij nemen hierna zo spoedig mogelijk contact met u op.  • Verkoop
    Maandag-vrijdag                  8:30-18:00
    Zaterdag     9:00-17:00
  • Werkplaats
    Maandag-vrijdag                8:15-16:45
    Zaterdag  9:00-12:00
© 2016 - Mengelers Groep · Privacy en Statement Disclaimer · Algemene Voorwaarden ·

Alle informatie op de website van Mengelers.nl is met zorg samengesteld. Het is echter nooit geheel uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Mengelers.nl is hiervoor niet aansprakelijk. Bezoekers en gebruikers van de website van Mengelers.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.